Robokacija Varaždin – NOVO u Vašem gradu

Dobrodošli u Robokaciju!

 

Inovativno Učenje za Mladu Generaciju

U Robokaciji, vjerujemo da je učenje o robotici, elektronici i programiranju, uključujući i svijet pametnih uređaja koji nas okružuju, ključno za razvoj mladih umova. Naše radionice su dizajnirane kako bi inspirirale i obrazovale učenike od 5. do 8. razreda, podučavajući ih vještinama koje su potrebne za budućnost.

 

Što nudimo?

Naš program obuhvaća ne samo osnove robotike i programiranja, već i razvoj i izradu pametnih uređaja poput pametnih lampi, pametnih televizora i sličnih tehnologija. Učenici prolaze kroz cijeli proces izrade – od ideje do gotovog proizvoda, a posebnost našeg programa je da izrađene uređaje mogu ponijeti kući. Time ne samo da uče, već i stvaraju nešto trajno i korisno.

 

Interaktivne prezentacije u školama

Želimo da svako dijete ima priliku upoznati se s čudesima robotike i pametne tehnologije. Stoga, naš tim dolazi u škole kako bi predstavio program. Organiziramo interaktivne prezentacije gdje učenici mogu izravno sudjelovati i doživjeti čaroliju stvaranja.

 

Kako se uključiti?

Zainteresirani roditelji i škole mogu nas kontaktirati kako bismo dogovorili posjet. Naše prezentacije mogu biti organizirane u razredima ili kroz manje grupe učenika, pružajući svakom djetetu mogućnost da se uključi i nauči.

 

Prijavite se sada!

Zainteresirani roditelji mogu prijaviti svoje dijete koristeći naš jednostavan online obrazac.

Prijavite se ovdjeViše informacija:

Za više informacija, kontaktirajte nas 
Pridružite se Robokaciji – gdje učenje postaje avantura i stvaranje! 

 

Zanima me više informacija o programu!