O nama

Vjerujemo da stvaranje vještina za budućnost može biti zabavno, motivirajuće i produktivno kako bi sva djeca imala jednaku priliku za uspjeh. Upravo zato smo počeli s Robokacijom!

Kvalitetan program stvoren na temelju iskustva!

  • Program je stvaran na temelju iskustva inženjera elektrotehnike (FER) te iskustva rada i potreba u Rimac automobilima.

  • 6 godina praktičnog iskustva radionica s preko 1500 zadovoljne djece i roditelja

  • Preko 4000 uspješno održanih radionica

  • 23 zadovoljna ravnatelja

  • Sadržaj našeg programa podržan je od strane FER-a.

  • Sadržaj našeg programa podržan od strane Rimac Automobila.

Zašto smo stvorili Robokaciju?

Dječja mašta često se tijekom iskustva odrastanja susretne s pitanjima – kako izraditi robota? Kako složiti sklopku? Kako napraviti robotsku ruku? Upravo zato smo najčešće dječje želje uklopili u dio naših modula. Osim postavljanja pitanja kako, trudimo se naše polaznike naučiti odgovoru i na pitanje zašto. Program je zamišljen na način da svi polaznici razvijaju razumijevanje koje kasnije mogu primijeniti na svaki segment života u kojem se nalaze bez obzira radi li se o tehnologiji, školi ili nekom drugom području.

Kako je sve krenulo

Početna motivacija u pokretanju Robokacije bila je želja da se djecu uči o novim tehnologijama. Razvijajući module i stvarajući cjeloukupan program shvatili smo da trebaju više od same tehnologije. Zato je nastala Robokacija!

Pristup

Obrazovanje treba biti korisno, zabavno i motivirajuće. Polaznici uz pomoć stručnih edukatora stvaraju svojim rukama i maštom.

Vrijednosti

Razvijamo temeljne ljudske vrijednosti i razumijevanje kako bi ih polaznici kasnije mogli primijeniti na bilo koji dio života.

Rezultat

Konačan rezultat pohađanja Robokacijinih modula jesu proizvodi koje polaznici nose sa sobom kako bi svima mogli pokazati plodove svoga rada i truda.

 

Upoznajte naše edukatore

Robokacijin tim čine inženjeri elektrotehnike, strojarstva i geodezije koji su se odvažili djeci ponuditi nešto drugačije te im prenijeti vlastito znanje na zabavan, motivirajuć i zanimljiv način.

Ivan Kunović

Osnivač

Moja misija je prenijeti djeci znanje o tehnologiji i temeljne ljudske vrline kojima će imati snagu učiniti svijet boljim mjestom za život.

Matej Domladovac

Edukator

Radom na projektima želim još bolje proširiti svoje znanje u području elektronike i ekološke osviještenosti kako bi smanjili zagađenje okoliša i potrošnju energije

 
Josip Tomić

Edukator

Znanje stečeno na Faluktetu strojarstva i iskustvo u odgoju kroz oratorij želim prenijeti na djecu. Vjerujem da kroz Robokaciju učenje može biti zabavno, a vještine koje će djeca steći mogu donijeti promjene u društvu.

Ivan Filipović

Edukator

Radom u školi sam prepoznao izazove obrazovnog sustava koje svojim primjerom, znanjem i talentima želim promijeniti.

Martin Sudarević

Edukator

U Robokaciji me najviše motiviraju lica djece koja sa žarom prate ono čemu ih mi učimo i kada samostalno izrađuju doma.