O nama

Vjerujemo da stvaranje vještina za budućnost može biti zabavno, motivirajuće i produktivno kako bi sva djeca imala jednaku priliku za uspjeh.

Kako je sve krenulo

Na početku smo samo htjeli učiti djecu o novim tehnologijama. Razvojem modula i cjelokupnog programa shvatili smo da im treba puno više osim same tehnologije i zato je nastala Robokacija.

Zašto smo stvorili Robokaciju?

Jer osim tehnologije djecu želimo naučiti i ljudskim vrijednostima te stvaranju.

Kako raditi robota, kako složiti sklopke, kako napraviti robotsku ruku su sve dijelovi modula Robokacije. Međutim, osim na pitanje kako, naši polaznici moraju znati odgovoriti i na pitanje zašto. Program je zamišljen na način da svi polaznici razvijaju razumijevanje koje kasnije mogu primijeniti na svaki segment života u kojem se nalaze bez obzira radi li se o tehnologiji, školi ili životu općenito.

  • program stvaran na temelju iskustva inženjera elektrotehnike (FER) te iskustva rada i potreba u Rimac automobilima

  • 6 godina praktičnog iskustva radionica s preko 1500 zadovoljne djece i roditelja

  • preko 4000 uspješno održanih radionica

  • 23 zadovoljna ravnatelja

  • sadržaj Programa podržan od strane FER-a

  • sadržaj Programa podržan od strane Rimac Automobila

 
Pristup

Obrazovanje treba biti korisno, zabavno i motivirajuće. Polaznici uz pomoć stručnih edukatora stvaraju svojim rukama i maštom.

Vrijednosti

Razvijamo temeljne ljudske vrijednosti i razumijevanje kako bi ih polaznici kasnije mogli primijeniti na bilo koji dio života.

Rezultat

Konačni rezultat je gotov proizvod koji polaznici nose sa sobom kako bi svima mogli pokazati rezultate svoga rada i truda.

Upoznajte naše edukatore

U timu su inženjeri elektrotehnike, strojarstva, geodezije koji su se odvažili djeci ponuditi nešto različito te prenijeti vlastito znanje na zabavan, motivirajuć i zanimljiv način. 

Ivan Kunović

Osnivač

Moja misija je prenijeti djeci znanje o tehnologiji i temeljne ljudske vrline kojima će imati snagu učiniti svijet boljim mjestom za život.

Martin Sudarević

Edukator

U Robokaciji sam treću akademsku godinu i najviše me motivira lica djece koji s žarom prate ono čemu ih mi učimo i kada samostalno izrađuju doma. 

Sara Borzić

Edukator

Robokacija je mjesto gdje mogu dalje prenositi iskustvo i znanje u računarskoj znanosti prema mladima koji će sutra raditi na umjetnoj inteligenciji.

Ivan Filipović

Edukator

Radom u školi sam prepoznao izazove obrazovnog sustava koje svojim primjerom, znanjem i talentima želim promijeniti.

Matej Domladovac

Edukator

Radom na projektima želim još bolje proširiti svoje znanje u području elektronike i ekološke osviještenosti kako bi smanjili zagađenje okoliša i potrošnju energije